Почетна

Slide СОУ „КОЧО РАЦИН“ - Свети Николе Започнете ја Вашата иднина со нас. Гимназија, Земјоделско-ветеринарна, Машинска или Хемиско-технолошка струка. Дознај повеќе Slide СОУ „КОЧО РАЦИН“ - Свети Николе Започнете ја Вашата иднина со нас. Гимназија, Земјоделско-ветеринарна, Машинска или Хемиско-технолошка струка. Дознај повеќе

За нас

Работиме посветено за подобро образование за сите.

60+ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

СОУ „КОЧО РАЦИН“ Свети Николе постои повеќе од 60 години со Гимназиско образование како и Земјоделско-Ветеринарна струка, Машинска струка, Хемиско-технолошка струка…

Гимназиско образование

Наставни подрачја од гимназиско образование.

400 +
Ученици
50 +
Врвни професори
20 +
Еразмус размени
50 +
Години постоење

Стручни подрачја

Врвни стручни насоки

Хемиско-технолошка струка
Наставно подрачје
Прехрамбен техничар - Дуално образование
Дознај повеќе
hemisko tehnoloska
Земјоделско-Ветеринарна струка
Наставно подрачје
Арготехничар-техничар за агроменаџмент Техничар за фитомедицина/техничар по ветеринарна медицина
Дознај повеќе
Crops grow on fertile farm land
Машинска струка
Наставно подрачје
Машински техничар за моторни возила
Дознај повеќе
masinska

Slide - Кочо Рацин Ако куќа не направив со високи шимшир порти куќа цел свет братски ми е. ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
20220411_105539
IMG_20211102_103619
koco-racin-profesor_vance_milenkov
sah7
1
tur 1
logoccv
IMG-51b2fda49128bb53a18120115c3cb8bb-V
viber_image_2021-07-08_13-57-14
1